Mesoteràpia facial per a la reducció de flacciditat

És una tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització de la pell de la cara, coll, escot i mans a base de microinfiltracions de substancies antienvelliment i antiflacciditat que assegura una millor penetració i absorció del tractament.

Les substancies que mes utilitzem a la nostra clínica son:

1. Àcid hialurónic per hidratar i donar volum.

2. Vitamines per tonificar i revitalitzar la pell.

3. Aminoàcids essencials i oligoelements per nodrir en profunditat.

4. Silici per aportar fermesa.

Resultats de la mesoteràpia facial en el pacient

Totes aquestes propietats ajuden a combatre els efectes dels radicals lliures frenant el procés d’envelliment a l’hora que eleven i redefineixen l’oval facial. El tractament està indicat per la revitalització i la hidratació intensa de les pells cansades o apagades, tractament de les arrugues i de la flacciditat facial.
La pell és torna progressivament mes lluminosa i uniforme. La pell flàccida es reestructura i recupera la seva fermesa. El rostre rejoveneix visiblement i es redueixen els signes de cansament.

Contraindicacions de la mesoteràpia facial

La mesoteràpia facial és un tractament que no és recomana per a dones embarassades, en període de lactància o pacients que pateixin algun tipus d’infecció activa a la pell, així com al·lèrgia a algun component dels injectats o hipersensibilitat cutània.

Posa’t en contacte amb nosaltres i la doctora Nuria Gironella realitzarà un diagnòstic personalitzat per a les teves necessitats.

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte