La sedació concient

Algunes persones que tenen una por persistent, irracional e injustificada a anar al dentista. Els hi crea ansietat i estrés, per experiències anterior que el pacient ha tingut i l’han traumatitzat, pel que, la sedació conscient és una bona opció per recuperar la confiança en el dentista, ja que, aquesta por fa que, aquest pacients acabin amb greus problemes bucals que s’haurien pogut evitar.

sedacio concient odontologia

L’objectiu de la sedació conscient es que el pacient entri en un estat de relaxació i tranquilitat mentre el dentista realitza el tractament sense perdre el coneixement en cap moment, nomes disminuint el nivell de consciencia, sempre sota control tècnic de un metge anestesista.

El pacient respon a estimols i ordres senzilles. Els fàrmacs administrats son d’acció molt curta, de manera que una vegada acabada l’intervencio el pacient és recupera rapidament i pot marxar a casa sense problemes

Per intervencions mes complexes, llargues en temps, o pacients amb molta ansietat i por al dentista disposem d’un servei de sedació conscient que té com a objectiu que el pacient entri en un estat de relaxació i tranquil·litat mentre el odontòleg realitza el tractament sempre sota supervisió i control mèdic del nostre anestesista que aconseguirà que fins i tot l’experiència resulti agradable.

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte