Tractament d’implants de farciment a la zona cutània

 

Els implants de farciment són substàncies que s’injecten a la dermis o la hipodermis per tractar defectes com depressions cutànies, arrugues, solcs, cicatrius o atrofies del teixit. També permeten l’augment o la remodelació de certes zones facials.

Les zones de tractament són:

Pòmuls
Llavis
Solc nasogenià i comissures bucals
Arrugues
Mentó
Remodelació del nas

Els materials utilitzats son segurs i completament biocompatibles i no requereixen proves prèvies d’al·lèrgia.

Implants de farciment per el tractament de defectes a la zona cutània

Aquests defectes de la regió central de la cara no es resolen amb les tècniques de rejoveniment convencionals, com ara la blefaroplàstia o el lífting, ja que aquestes tècniques bàsicament “estiren” la pell. Avui es corregeixen amb materials de farciment facial. Les zones tractades amb més freqüencia solen ser: augment de llavis, remodelació del nas, solcs nasogenià.

Augment de llavis:

Aconseguir uns llavis sensuals és un dels tractaments més demandats pels pacients. És primordial la naturalitat, que els llavis estiguin equilibrats i proporcionats a la cara. Nosaltres ho realitzem exclusivament amb àcid hialurònic:

1. Augmentant el volum dels llavis

2. Redefinint el contorn dels llavis

3. Corregint les arrugues verticals i les arrugues de les comissures dels llavis.

Remodelació del nas:

Es tracta d’una nova tècnica de farciment que permet remodelar el nas sense cirurgia. Habitualment s’utilitzen materials reabsorbible, més concretament àcid hialurònic. És pot corregir:

La punta del nas caiguda

Remodelació del dors nasal

Depressió de la base

Realment el resultat és espectacular.

Solc nasogenià

La presència de solc nasogenià marcat dona una imatge envellida a la cara que en general no és real. Els solcs són marcats en aquelles persones joves molt expressives, que gesticulen molt, i en les persones grans i constitueix un signe d’envelliment facial acompanyant la caiguda de les galtes i la reabsorció òsea facial i es profunditzen amb els anys. El seu farciment constitueix la millor alternativa per solucionar aquest problema estètic que tan preocupa.

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte