L’ estètica dental | Aconsegueix el teu millor somriure

estètica dental
A la Clínica Gironella som experts en estètica dental per aconseguir no nomes una boca sana si no també un somriure bonic. Unes dents blanques,ben alineades i lluminoses donen confiança per somriure obertament i sense complexes.

Els diferents tractaments d’estètica dental

En aquest apartat trobaràs descrits els difrents mètodes o tractaments per aconseguir el millor somriure possible. Depenent de l’estat higiènic i de la salut bucodental, els nostres professionals optaràn per realitzar un tractament després d’haver realitzat un diganòstic personalitzat. Els métodes més utilitzats són: carilles dentals, blanquejament dental i cirugia estètica de genives.

la-millor-estetica-dental

Carilles dentals

Son el millor tractament estètic de rejoveniment dental. Son unes fines làmines que es col·loquen sobre les dents i permeten corregir  la forma, el color i alinear petites mal posicions de les peces dental per aconseguir una millora del somriure.

carilles dentals

Tipus de carilles dentals

A la Clínica Gironella la nostra especialista en estètica dental, serà qui valori i recomani el tipus de carilla que serà millor en cada cas, desprès d’haver valorat amb l’ajuda d’un equip especialitzat qui és el millor tractament per aquell pacient.

Permeten canviar la forma de les dents, en cas de dents molt separades, dents curtes, dents trencades, dents amb formes no desitjades…Permeten aconseguir el color desitjat. Permet aconseguir els canvis amb rapidesa, ja que, en dos tres sessions obtenim els resultats.
Son un tractament conservador d’estètica dental que millora el somriure canviant la forma, el color, la posició de les dents al aplicar prèvia preparació de la dent successives capes de composite a la superfície externa de la dent. És un tractament poc invasiu i que millora molt l’estètica.

(fines com una lent de contacte)

Son un tipus de carilles de porcellana de molt alta qualitat i molt poc gruix. Son primes com una lent de contacte. La gran avantatge és que quasi no s’ha de tocar l’esmalt de la dent.

“A la nostre clínica treballem amb un sofware de simulacions dentals que dissenya diferents opcions de tractament abans de realitzar-lo. Aquestes alternatives les mostrem al pacient i entre ell i l’especialista escollim el tractament ideal per la seva boca”

Corones dentals

corones dentals

  • Destrucció de la corona
  • Dents desgastades
  • Alteracions de l ´esmalt
  • Canvis del color de la dent
  • Dents en lleugera malposició
  • Metall ceràmica
  • Zirconi
  • resina

Blanquejament dental

Les dents s’enfosqueixen per causes externes com el tabac, el vi, el cafè i especialment per el desgast de l’esmalt que protegeix les dents i que es produeix amb l’edat. El blanquejament dental és un tractament per millorar el color de les dents, que ha suposat un pas enorme en el món de l’estètica dental.

blanquejament-dental-girona

A la Clínica Gironella realitzem sota supervisió mèdica el blanquejament amb la última tecnologia LED que aconsegueix aclarir fins a 6 tons el color de les dents de manera efectiva i segura, amb uns resultats fantàstics. Utilitzem una tècnica mixta, és a dir, amb tractament a la clínica i a casa.

No, l’esmalt es mante intacta. Després de nombrosos estudis s’ha comprovat que a les dents no els hi passa res per banquejarles.
Pot provocar lleugera sensibilitat tèrmica les primeres 24-72 hores que va desapareixent paulatinament.
Una dentina un cop blanquejada por trigar varis anys a tornar-se engroguir encara que sense tornar al to inicial. A la Clínica Gironella disposem de kits recordatori per recuperar-la sense tenir de fer tot el tractament complert.
Les dents grogues per l’edat o les dents grogues en gent jove. En aquest casos els resultats es quasi sense excepció bo i sovint espectacular. Les dents amb tincions marron – taronja s’atenuen però amb mes dificultat.

Cirurgia estètica de genives

Si el llavi superior es curt per l’os i les dents que està destinat a cobrir o el maxil·lar superior es llarg pel llavi que el cobreix, la quantitat de geniva que queda exposada es excessiva i això trenca l’harmonia entre dents, genives i llavi. La tècnica que utilitzem a la Clínica Gironella consisteix en una petita intervenció d’allargament coronari realitzant un minuciós estudi previ per veure com quedarà un cop realitzat.
Les recessions de geniva representen un problema estètic molt freqüent causat per malalties com la periodontitis crònica o hàbits nocius com el raspallat massa agressiu entre altres causes.

Aquesta exposició de part de l’arrel provoca problemes d’estètica i sensibilitat.

A la Clínica Gironella realitzem un estudi personalitzat per detectar-ne la causa i poder corregir el problema, utilitzant diferents tècniques de cirurgia plàstica mucogingival, com ara:

Microinjerts en geniva: El cirurgia especialista obté teixit connectiu del paladar mitjançant una incisió mínima i aquest empelt es col·loca sobre la zona receptora cobrint el defecte de geniva, obtenint molt bon resultats.

En pacients bruxistes (aquells que gasten les dents) realitzem una gingivectomia i/o osteotomia, petita intervenció de geniva que aconsegueix una evident millora estètica. Posteriorment pot ser necessari algun altre tipus de tractament per harmonitzar la forma i color de les dents.

A la Clínica Gironella realitzem 2 tipus de tractaments

Farciment amb composites d´alta qualitat:

És el mètode més senzill i respectuós amb l´estructura de la propia dent. Es confecciona aplicant succesives capes molt fines de composite sobre la part desgastada donant forma i cobrint les zones que ho necessiten fins construir una nova dent o una nova part sobre la dent original.

Fundes o corones de porcellana:

Aquest tipus de restauració es realitza en cas de desgast sever. Les dents han de ser rebaixades per reduir el seu tamany i poder colocar-hi a sobre les corones reforçantles.

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte