Implants dentals | Què són? Tractaments i preguntes freqüents

implants dentals tractaments dentals

A la Clínica Gironella som especialistes en implants dentals. Després d’estudiar rigorosament el teu cas concret, et proposarem les diferents opcions que millor s’adaptin a la teva condició.

Què són els implants dentals

Són la millor solució per la substitució permanent d’una o més peces dentals.
Són cargols de titani que un cop inserits en l’os maxil·lar o mandibular, sota anestesia local, actuen com arrels on s’hi poden anclar noves dents artificials d’una manera fixa, recuperant de la millor manera tant l’estètica com la masticació.

implant dental

  • Alteracions de la pronunciació.
  • Problemes alimentaris per mala masticació.
  • Problemes estètics
  • Pèrdua d’os dental
  • Desplaçament de la resta de peces.
  • Alteracions facials en llavis i boca.
  • Aparició de complexes i por a somriure.

Tipus d’implants dentals

L’implant subtitueix l’arrel d’una dent perduda i soporta una corona de ceràmica amb el mateix aspecte i color que les dents veïnes que es conserven sanes.

Es una pròtesis dental fixa que substitueix varies dents perdudes consecutives. Es col·loca sobre implants dentals que actuen com a pilars de subjecció del pont.

  • Dents en un dia

La Clínica Gironella ofereix a les persones que tenen pèrdua total o parcial de les dents la possibilitat de extreure les peces que s’han de substituir, col·locar els implants dentals i una pròtesis provisional fixa de tal manera que el pacient ja surt de la consulta podent utilitzar sense problemes es a dir que la qualitat de vida del pacient millora nomes sortir de la nostra consulta.

  • Sobre dentadura
  • Pròtessis fixa sobre implants

I si no tinc os?

Actualment la pèrdua d’os no és una contraindicació per la col·locació d’implants dentals. A la Clínica Gironella el nostre equip és pioner en les tècniques de regeneració òssia, disposem dels millors materials i les tècniques quirúrgiques més noves i contrastades per regenerar l’os i la geniva perduts.

Quan hi ha una atrofia severa de l’os maxilar que no permet posar els implants convencionals li oferim la possibilitat de colocar implants pterigoideus o zigomàtics.

Estem tant segurs de la qualitat dels implants emprats en les nostres intervencions que entregarem al pacient una IMPLANTCARD on és constata el tractament realitzat, els implants col.locats i la garantia de per vida de l´implant si és fan les revisions anuals del mateix.

implants dentals boca

Preguntes freqüents

Ni els tractaments amb implants dentals  ni cap intervenció realitzada a la clínica és dolorosa. Després de la intervenció amb implants dentals, pot esdevenir certa molèstia o inflamació molt ben controlada amb la medicació prescrita.

Actualment hi ha pacients amb més de 30 anys portant implants dentals. Perquè així sigui el pacient ha de mantenir una higiene bucal correcta, evitar hàbits nocius (especialment el tabac) i assistir als controls periòdics de la clínica.

Mantenir una bona higiene dental i visitar periòdicament la clínica per tal de determinar l’estat dels implants será suficient per garantir uns implants saludables.

Després de col·locar un implant dental, aquest és susceptible d’infectar-se o no curar adecuadament. A clínica Gironella cuidem tots els aspectes per reduir al màxim aquesta possibilitat: estudiem adecuadament cada cas, utilitzem els millors materials i disposem de professionals amb llarga experiència. Tant és així que actualment gaudim d’un èxit superior al 98% en la integració dels implants. En cas de no curar correctament un implant dental, la seva retirada i substitució per un de nou acostuma a resoldre el problema sense més complicacions.

No, no tots els implants son iguals. A Clínica Gironella utilitzem implants dentals de primera línia amb una solvència y predictibilitat contrastada al llarg de molts anys per la literatura científica de rigor.

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte