Ortodòncia, tractaments i consells

ortodoncia

L’ortodòncia es la part de la odontologia que s’encarrega de la prevenció i tractament de la maloclusió i les mal posicions dentaries. A la clínica Gironella oferim diferents tipus de tractaments per a remodulació dentaria.

Ortodòncia Interceptiva

En els nens és convenient realitzar la primera consulta d’ortodòncia abans dels set anys d’edat, per poder identificar problemes de mossegada creuada, oberta, apinyament, hàbits nocius com xupar el dit …

Aquesta revisió ens ajudarà a diagnosticar aquells problemes que han de ser tractats en una etapa primera i diferenciar-los d’aquells que necessiten un tractament correctiu més tard.

Aquest tipus d’ortodòncia s’anomenen ortodòncia interceptiva.

És realitza entre els 7 i 11 anys i actua guiant el creixement dels maxil·lars de manera correcta i millorant el to de la musculatura de la cara aprofitant que el nen està creixent.

Coordina la posició i tamany dels maxil·lars, estimulant, frenant, o canviant la direcció del seu creixement.

Invisaling

Invisaling es un sistema que utilitza una serie d’alineadors transparents, quasi invisibles, fets a mida i extraïbles. Es porten posats tot el dia, menys per menjar i respatllar les dents. Es canvien cada quinze dies.

Les dents es van movent de forma gradual fis arribar a la posició final d’una manera cómode i invisible. Al ser removibles, permet una bona higiene de la boca.

invisalign-removible

El numero de alineadors utilitzats dependrà de les necessitats de cada cas. Aquests es defineixen mitjançant l’estudi previ personalitzat on el pacient ( mitjançant el sofware clinicheck) pot veure el moviment de les seves dents durant el tractament.

Ortodòncia Standar

Es col.loquen brackets metàlics a la cara externa de les dents. Es una técnica molt efectiva en tot tipus de maloclusió, pero no és estètica.

brackets-ortodoncia

Es col.loquen brackets ceràmics transparents o de color similar a les dents, que passen practicament desapercebuts, aconseguint que el tractament d’ortodòncia no efecti a la nostra imatge visual.

ortodoncia-estetica

Sistema Damon

El sistema Damon, es un métode on es col.loquen brackets de baixa fricció que no utilitzen lligadures entre ells. Aixó permet que el tractament sigui més curt i còmode.

sistema-damon-clinica-gironella

 

Sol.licita una avaluació del seu cas sense cap compromís

Contacte